5 ciuperci despre care trebuie să știi mai multe

Ciupercile sunt folosite de mii de ani de către culturile orientale, iar acest supliment alimentar natural a devenit recent din ce în ce mai popular. Sunteți nesigur în privința ciupercilor? Nu vă faceți griji - aici, la Naturecan, puteți afla acum mai multe despre ciuperci în profunzime.
Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre 5 ciuperci care ar putea să vă susțină sănătatea generală.

Beneficiile potențiale ale celor 5 ciuperci - ce spun cercetările.

1: Ciuperci funcționale - corpurile fructifere conțin substanțe nootropice, erinacine și hericenone. Studiile au arătat că ciupercile au beneficii potențiale, cum ar fi efectele protectoare și restauratoare asupra creierului și a țesutului nervos (1, 2).

Lions mane mushroom naturecan

2. Chaga: Chaga este un ingredient puternic. Inonotus obliquus sau chaga gr crește pe mesteacăn în toată emisfera nordică. Are unul dintre cele mai ridicate niveluri de antioxidanți, care poate ajuta potențial organismul să lupte împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. Beneficiile ciupercilor chaga constau în proprietățile lor adaptogene și antioxidante (7, 8).

Chaga mushroom naturecan

3. Maitake: Grifola frondosa sau maitake, numită adesea "regele ciupercilor", este o ciupercă comestibilă originară din America de Nord, Europa și Asia. Gustul său lemnos și aroma sa distinctivă o fac un adaos binevenit la rețetele calde și pământii.

Maitake mushroom naturecan

4. Tremella: În China, ciupercile Tremella sunt considerate "fântâna tinereții". Cercetări recente au arătat că ciupercile Tremella au efecte neuroprotectoare (4).

Tremella mushroom naturecan

5. Ciuperci Shiitake: aceste ciuperci sunt bogate în vitamina B și reprezintă o sursă alimentară de vitamina D. Shiitake este bogată în polizaharide, cum ar fi lentinanele și alte beta-glucani, iar cercetările sugerează că acești compuși ar putea avea potențialul de a proteja împotriva deteriorării celulelor și de a ajuta sistemul imunitar (5).

Shiitake mushrooms Naturecan

Vrei să iei toate ciupercile?

Complex Ciuperci Mix
complex ciuperci
Mix ciuperci
tablete din extract de ciuperci
Complex Ciuperci Mix
complex ciuperci
Mix ciuperci
tablete din extract de ciuperci

Complex Ciuperci

159,00 lei

Caracteristici principale 

  • Potrivit pentru vegani
  • 7 ciuperci diferite
  • 100% ciuperci din ingrediente naturale
  • Eficacitate confirmată de mai multe studii clinice
  • Extracte puternice de ciuperci
  • Amestec de doze mari

Descrierea produsului

Vă prezentăm noile tablete complexe de ciuperci de la Naturecan! Dacă doriți să aveți grijă de bunăstarea dvs. generală, vă sprijinim în acest sezon cu comprimatele noastre Complex Ciuperci.

Tabletele noastre Complex Ciuperci conțin 7 ciuperci naturale pentru un efect optim. Acest lucru vă permite să profitați de potențialele beneficii ale extractelor puternice de ciuperci.

Mă uit la produs

Rezumat

În general, administrarea comprimatelor Naturecan Complex Ciuperci vă poate ajuta la bunăstarea generală. Fiecare dintre cele 5 ciuperci incluse are propriile sale beneficii potențiale, care sunt susținute de unele studii clinice.

Doriți să vă refaceți stocul de suplimente? Avem o colecție de Tablete și Capsule Naturecan pregătită pentru dumneavoastră. De la Colagen hidrolizatla Curcumină activă, avem o gamă largă de vitamine și minerale pentru a vă sprijini în toate nevoile dumneavoastră. În plus, articolele noastre sunt pline de informații utile pentru a vă susține sănătatea. Explorați articolele noastre despre administrarea de melatonină, beneficiile cânepei organice și administrarea de ulei CBD.