Explicarea substanțelor active

Cu ani de experiență în industria frumuseții, echipa noastră știe ce funcționează cu adevărat și ce nu. Așadar, descoperiți ingredientele care lipsesc din rutina zilnică de îngrijire a pielii și care pot face o diferență reală.

Dovedit științific pentru a hrăni, a repara, proteja și a îngriji, cu Naturecan Beauty, am trasat o linie strânsă de elemente esențiale care se potrivesc vieții oamenilor cu nevoi naturale.. Iar atunci când valorificați proprietățile terapeutice ale CBD din surse sigure, este important ca acestea să fie în combinație cu cele mai bune uleiuri esențiale, extracte naturale de plante, vitamine și minerale pentru a da pielii și sufletului un impuls. Dar cel mai important, să te ținem cât mai aproape de natură.

Crema de fata Naturecan


GLOSAR DE INGREDIENTE

Iată o scurtă trecere în revistă a ingredientelor cheie găsite în gama noastră Naturecan Beauty, astfel încât să puteți descoperi ceea ce funcționează pentru tine și pielea ta.

ALOE VERA

Cu proprietăți antiinflamatorii 1, acest extract de plante oferă un plus dovedit care calmează în mod natural pielea inflamată, uscată sau inflamată – perfectă pentru combaterea iritațiilor de zi cu zi sau a tenului predispus la iritații.

ULEI DE AVOCADO

Extrem de bogat în acid oleic și grăsimi mononesaturate, acest ulei este unul dintre puținele care pot penetra foliculii pentru a hidrata și consolida părul și pielea, lăsând sentimentul de hrănire naturală.

UNT DE CACAO

Acționând ca o barieră naturală, untul hidratant oferă pielii un strat suplimentar de protecție de zi cu zi, plus acest extract de plante dulci oferă, de asemenea, beneficii dovedite pentru sănătate prin proprietățile sale antiinflamatorii 2 – ideale pentru pielea uscată și sensibilă.

ULEI DE NUCĂ DE COCOS

Cu o combinație unică de acizi grași, acest ulei popular ajută pielea să-și păstreze umezeala naturală, protejându-l de uscăciunea zilnică cauzată de vreme și de alți iritanți, inclusiv probleme ale pielii pe termen lung, ar fi eczema. 3

ARGILĂ VERDE

Adăugarea perfectă la regimul regulat, acest argilă antibacteriană natural elimină impuritățile din piele 4, și, de asemenea, fiind bogat în vitamine vitale și oligoelemente, ajută la revigorarea pielii deteriorate pentru a oferi pielii tale strălucirea de odinioară.

ULEI DE SEMINȚE DE C NEPĂ

Nu numai că acest produs este un extract puternic pentru a proteja pielea de murdăria de zi cu zi și praf, dar, de asemenea, ajută la absorbția excesului de ulei pentru a restabili echilibrul natural al pielii. 5 Și, deși derivat din planta de canabis, este complet lipsit de THC.

ACID HIALURONIC

Bogat în antioxidanți care susțin apariția liniilor fine și ridurilor 6, HA ar putea suna un pic înfricoșător, dar este de fapt produs în mod natural în organism. Un magnet pentru umiditate, deține cheia acelor efecte anti-îmbătrânire pe care le-ați căutat.

UNT DE SHEA

Oferiți pielii hrana de care are nevoie cu acest unt cremos, lăptos, oferind hidratare excelentă pentru orice parte a corpului. Oricare ar fi tipul de piele, acest extract natural este un mod încercat-și-testat pentru a obține strălucirea de nivel următor.

SQUALANE

O hidrocarbură saturată găsită în mod natural în piele, este un hidrator excepțional pe bază de plante, care promovează pielea moale și netedă. 7 Ca și în cazul colagenului, nivelurile acestei picături esențiale de lipide scad pe măsură ce îmbătrânim, ceea ce face o necesitate pentru topping-up în mod regulat.

Tocoferoli

Acești compuși organici conțin o abundență de vitamina E. Cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și beneficiile legate de afecțiuni ale pielii, cum ar fi acnee și psoriazis, această vitamină esențială oferă, de asemenea, metode naturale de protecție UV. 8